• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Marian Oprea a terminat pe locul al şaselea la reuniea atletică de la Ostrava. Vicecampionul olimpic de la Atena a avut o săritură cu doi metri sub câştigătorul probei de triplu salt. Vedeta intrecerii a fost Usain Bolt.

Toate locurile stadionului din Ostrava au fost ocupate în primul rând datorită prezenței lui Usain Bolt la reuniunea atletică din Cehia. La prima să cursa în Europa din acest sezon multiplul campion olimpic și mondial nu a avut probleme în cursa de 200 de metri.

Fulgerul jamaican s-a impus în 20 de secunde și 13 sutimi și a declarat apoi că vremea ploioasă nu a ținut cu el. Un alt star jamaican, Asafa Powell, a câștigat proba de 100 de metri cu timpul de 10 secunde și 4 sutimi.

Marian Oprea şi Mihai Donisan nu au reuşit să îşi treacă în cont medalii la reuniunea atletică de la Ostrava. În proba de triplu salt, Oprea s-a clasat pe locul al şaselea. În vârstă de 32 de ani, vicecampionul olimpic de la Atena a reuşit o săritură de 15 metri şi 49 de centimetri, cu mai bine de doi metri sub câştigătorul probei, americanul Christian Taylor.

La săritura în înălţime, Mihai Donisan a terminat tot al şaselea, cu 2 metri şi 20 de centimetri, cu patru centimetri mai puţin decât primii cinci clasaţi.