• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Atletul Mihai Donisan se antrenează, dar nu are voie să concureze! După ce Agenţia Naţionala Anti-Doping i-a ridicat suspendarea provizorie, a venit rândul Federaţiei de Atletism să-l suspende din toate competiţiile interne şi internaţionale.

Agentia Nationala Anti-Doping i-a ridicat lui Mihai Donisan suspendarea provizorie, deoarcere concentrația de meldonium găsită în proba atletului era sub limita admisă. Campionul național la săritura în înălțime a profitat de vestea bună și a participat deja la un Grand Prix în Olanda.

"Sunt foarte fericit că decizia de a mi se ridica suspendarea a fost luată săptămâna trecută și chiar am avut un concurs în Olanda și am venit pe locul 2" a declarat Donisan pentru Digi Sport.

Dupa ce ANAD i-a ridicat suspendarea, Federația de Atletism a decis să îi interzică lui Donisan participarea la toate competițiile interne și internaționale.

"Nu mai făceam parte din niciun lot național sau olimpic și nu aveau niciun drept de a mă suspenda. În următoarele zile și MTS se va autosesiza, poate și alte instituții, deoarece este un abuz. Să iei cuiva dreptul la muncă nu mi se pare normal. FRA nu a trimis nicio înștiințare către cluburi nici către mine, eu doar am auzit că sunt suspendat, dar o hârtie oficială nu am primit în acest sens" a mai spus atletul român.

Mihai Donisan ar putea rata Jocurile Olimpice de la Rio. COSR a anunțat deja că va avea toleranță zero pentru cazurile de dopaj. "COSR are dreptul să-și selecteze sportivii care și-au îndeplinit baremul și să trimita pe cine consideră ei că merită să ajunga acolo. Domnul Dobrescu a menționat că cei care am avut probleme cu dopajul, deși nu se știe deocamdată dacă suntem vinovați sau nu, nu vom fi selectați pentru aceste Jocuri Olimpice" a încheiat Donisan.