• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Usain Bolt va alerga ultima sa cursă din Diamond League la Monaco, vineri, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3! Starul jamaican şi-a anunţat retragerea din activitate după Mondialele de la Londra, de luna viitoare.

Interes maxim pentru reuniunea atletică din Monaco: a 11-a etapă din Diamond League va fi vineri seară, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3. Va fi ultima apariţie în circuit a starului jamaican Usain Bolt, care se retrage din activitate după Mondialele de la Londra, programate luna viitoare. Cursa va fi extrem de disputată.

Triplul campion olimpic de la Rio a alegat de numai două ori în acest sezon în proba-regină: nu a coborât sub 10 secunde, performanţă reuşită de patru dintre adversarii săi - sud-africanul Akani Simbine, britanicul Chijindu Ujah şi americanii Isiah Young şi Christopher Belcher.

O româncă va lua şi ea startul la reuniunea atletică de la Monte Carlo! Elena Panţuroiu, campioană europeană under 23, va concura la triplusalt, alături de nume mari ale acestei proble - Olga Rypakova, campioana olimpică de la Londra, sau Patricia Mamona, deţinătoarea titlului european.