• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Marian Oprea și Mihai Donisan vor concura pentru medalii la Ostrava, în direct la Digi Sport 2, astăzi, de la ora 18:45. De la startul întrecereii nu vor lipsi nume mari ale atletismului mondial - Usain Bolt, Asafa Powell și Christian Taylor.

Doi români vor lua startul la reuniunea atletică de la Ostrava, a șaptea etapă a circuitului World Challenge. La triplusalt, Marian Oprea va avea un adversar redutabil - medaliatul cu aur de la Londra, Christian Taylor. Nici Mihai Donisan nu va avea un concurs ușor la săritura în înălțime, unde favorit este campionul mondial și european, Bohdan Bondarenko.

„Eu sper să sar cel mai bun rezultat al meu. Sezonul acesta a început din punctul meu de vedere extraordinar de serios la nivel mondial. Sunt deja doi săritori de 18 metri”, a declarat Marian Oprea.

Capul de afiş al reuniunii atletice din Cehia va fi cursa masculină de 200 de metri, care îl va avea la start pe multiplul campion olimpic Usain Bolt. Jamaicanul nu va lua startul la 100 de metri, unde i-a lăsat culoar liber spre medalia de aur compatriotului său Asafa Powell.