• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

5 campioni olimpici au participat la concursul Diamond League de la Birmingham, transmis în direct de Digi Sport. În cursa feminină de 200 de metri, medaliată cu aur de la Londra, Allyson Felix a obținut același timp, 22 secunde și 29 de sutimi ca și compatrioata sa, Jeneba Tarmoh, căreia i s-a atribuit victoria în urma fotofinish-ului.

Campion olimpic și european la săritura în lungime, britanicul Greg Rutheford a câștigat fără probleme proba de la Birmingham. 8,35 de metri a măsurat cea mai bună încercare a favoritului publicului. La aruncarea discului feminin s-a impus Sandra Perkovic. Croata, deținătoare a titlului olimpic, s-a impus cu o performanță de 69 de metri și 23 de centimetri.

Proba masculină de triplusalt i-a revenit unui alt campion olimpic. Americanul Christian Taylor a sărit 17 metri și 40 de centimetri, cu 64 de centimetri mai puțin decât recordul personal, suficient însă pentru a ocupa primul loc.

Cursa regină a reuniunii, proba de 100 de metri masculin, câștigată de Marvin Bracy, a avut parte și de un moment neplăcut. Clasat pe locul 2, britanicul Adam Gemili a căzut imediat după linia de sosire și s-a accidentat. Sportivul născut la Londra a avut nevoie de intervenția medicilor după ce a acuzat o întindere.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport