• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Surprize la Shanghai, în cea de-a doua etapă a circuitului Diamond League. Etiopianca Almaz Ayana (foto) a câştigat proba de 5.000 de metri şi a stabilit un nou record personal. La polul opus, dubla campioană olimpică la 100 de metri, Shelly Ann Fraser, a terminat doar pe locul 5.

Campionul olimpic Kirani James pare de neînvins în acest debut de sezon. Atletul din Grenada a câştigat fără emoţii proba de 400 de metri de la Shanghai, cea de-a doua etapă a Diamond League.

O performanţă a reuşit si Almaz Ayana. Etiopianca a încheiat prima cursa de 5.000 de metri şi şi-a îmbunătăţit cu 10 secunde recordul personal. Cu 14 minute, 14 secunde şi 32 de sutimi, Ayana şi-a trecut în cont al treilea timp din toate timpurile pe această distanţă.

După un sezon 2014 marcat de accidentări, dubla campioană olimpică la 100 de metri, Shelly Ann Fraser, a obţinut doar un loc 5 la revenirea pe pistă. Proba a fost câştigată de Blessing Okagbare din Nigeria. Următoarea etapă a Diamond League este programată pe data de 30 mai, la Eugene, şi va fi în direct la Digi Sport.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport