• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Referinţe bune în The Telegraph în legătuă cu Dacia Sandero Stepway. Englezii au ajuns la concluzia că vehiculul construit la Mioveni merită luat în calcul pentru cei care vor să achiziţioneze o maşină decentă, dar la un preţ mic.

După mai multe zile de teste, concluziile britanicilor în legătură cu Sandero Stepway sunt pozitive, autovehiculul primind nota 6 din 10. Preţul (10), manevrabilitatea (8) şi spaţiul (9) sunt marile atu-uri ale modelului.

"Este departe de a fi perfectă, atât prin modul în care se conduce, cât şi prin notele primite la simulările de accidente. În orice caz, oferă mult spaţiu pentru banii plătiţi, iar aspectul inspirat din off-road va fi pe placul celor care îşi doresc un SUV, dar nu au mulţi bani", a comentat sursa citată.

Noua variantă de Sandero Stepway a fost redesenată şi conferă un adevărat aer de familie. Bara de protecţie, calandrul şi proiectoarele de ceata reuşesc să reafirme robusteţea atât de apreciată de către clienţii acestor autovehicule. Noile lumini de zi, ce utilizează tehnologia LED, se remarcă printr-un un aspect mai elaborat şi mai modern. Ele integrează 4 blocuri optice dreptunghiulare ce formează noua semnătură luminoasă a mărcii Dacia. Partea din spate a fost la rândul său restilizată în acelaşi spirit al modernităţii şi al atenţiei pentru detalii. La interior, modificările vizează tot ceea ce este important pentru confortul la volan al şoferului şi pasagerilor: echipamente, tapiţerie, ergonomie, spaţii de depozitare.

Notele primite de Sandero Stepway, conform The Telegraph:

Spaţiu: 9
Confort: 5
Aspectul bordului: 5
Manevrabilitate: 8
Plăcerea de a conduce: 3
Fiabilitate: 5
Consum: 8
Preţ: 10
Siguranţă: 4
Specificaţii: 7
Notă generală: 6