• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

BC Mureş amână deznodământul în sfertul de finală cu CSU Sibiu. Mureşenii au câştigat meciul patru al seriei, scor 70-62, iar partida decisivă se va disputa la Sibiu, marţi, de la ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 4.

BC Mureş a prelungit suspansul în sfertul de finală cu CSU Sibiu. Baschetbaliştii lui Barnabas Szaszgaspar s-au impus în meciul patru, disputat pe teren propriu, şi au restabilit egalitatea la general, 2-2.

Obligaţi să câştige pentru a spera în continuare la calificare, mureşenii au preluat iniţiativa încă din start. Cu Reed marcator a 23 de puncte, gazdele au controlat jocul de la un capăt la altul.

S-a terminat 70-62 pentru BC Mureş, iar meciul decisiv se va disputa la Sibiu, marţi, de la ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 4.

Câştigătoarea seriei va juca pentrun un loc în ultimul act cu Steaua. În cealaltă semifinală se vor întâlni U Cluj şi CSM Oradea.