• Tenis WTA, Cincinnati, "semifinale": Simona Halep - Sloane Stephens, azi, ora 23:00, Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă: Barcelona - Betis, duminică, 21:15, Digi Sport 2, Deportivo - Real Madrid, duminică, 23:15, Digi Sport 2

Steaua a câştigat meciul trei al semifinalei Ligii Naţionale, de pe terenul lui BC Mureş, scor 82-75, şi este condusă, acum, cu 2-1 la general. Meciul patru al seriei, care se joacă după sistemul cel mai bun din cinci partide, este ÎN DIRECT la Digi Sport 3, vineri, de la ora 17:00.

Cu două eşecuri pe teren propriu, campioana sezonului regulat s-a revanşat în prima partidă a seriei disputată în deplasare.

Cu Troupe în formă excelentă (16 puncte, 6 pase decisive) şi nu mai puţin de cinci jucători cu cel puţin 10 puncte marcate, steliştii au controlat meciul şi au fost conduşi doar în primul sfert, după care au preluat controlul şi s-au impus cu 82-75.

De la învinşi s-au remarcat Gajovic (17 puncte, 7 recuperări) şi Martinic, autorul a 14 puncte.

Vicecampioana BC Mureş conduce acum cu 2-1 la general şi va juca meciul patru tot acasă, vineri, ÎN DIRECT la Digi Sport 3, de la ora 17:00.

Cele două echipe au fost adversare şi în semifinalele sezonului trecut, atunci când Mureşul s-a impus cu 3-0 la general.

Embed: