• Tenis WTA, finala de la Cincinnati: Simona Halep - Garbine Muguruza, azi, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă, azi: Barcelona - Betis, 21:15, Digi Sport 3, Deportivo - Real Madrid, 23:15, Digi Sport 2

U-BT Cluj a reuşit o nouă victorie contra primei echipe în faţa căreia a pierdut în acest sezon, BCM U Piteşti. Câştigătoarea Cupei României a ajuns la patru succese consecutive în Liga Naţională, în care este lider autoritar.

U-BT îşi continuă parcursul bun din Liga Naţională. Ardelenii s-au impus la Piteşti, în etapa a şaptea din faza secundă a campionatului.

Începutul meciului a fost la discreţia oaspeţilor, care au condus cu 14 puncte după şase minute (6-20), iar la finalul primului sfert a fost 32-17 pentru clujeni.

Deşi au ratat ocazii bune de a se apropia şi mai mult, piteştenii au reuşit să reducă diferenţa la zece puncte până la pauza mare.

Echipa pregătită de Mihai Silvăşan a păstrat, însă, un avans constant şi în ultimele două sferturi, încheiate cu acelaşi scor, 17-20.

Pustozvonov, Dykes şi Moldoveanu au marcat împreună 52 de puncte, iar U-BT s-a impus cu 89-73.

Lideri în Liga Naţională, cu doar trei eşecuri în 27 de meciuri, clujenii au 6 puncte avans faţă de CSU Sibiu, ocupanta poziţiei secunde.