• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

SCMU Craiova a câştigat pe terenul celor de la BCMU Piteşti în manşa tur a primei runde din Cupa României.

Oltenii au jucat bine şi la Piteşti, după ce în meciul precedent, din campionat, s-au impus cu 87-65 la Baia Mare. Partida a fost plină de răsturnări de situaţie. La finalul primul sfert, gazdele conduceau cu trei puncte, dar la pauza mare avantajul era de partea oltenilor: 44-40.

Cu un minut şi 24 de secunde până la finalul sfertului trei, Craiova conducea cu 59-54, însă a fost egalată după ce Kabongo a înscris două puncte, iar Neguţ, trei. Oltenii au apăsat pedala de acceleraţie în ultimul sfert, graţie şi celui mai bun marcator al partidei, cu 23 de puncte, Jamar Abrams.

”Ştiam că sunt o echipă foarte bună. Au jucat bine multe meciuri în presezon şi acum la începutul campionatului”, a spus Marko Marinovic, de la SCMU Craiova.

”Am lucrat la anumite lucruri şi s-a văzut asta. Am muncit din greu şi s-au văzut rezultatele”, a spus și Abrams Jamar.

De la gazde, cel mai bun marcator a fost Pavel Marinov (nr 10) cu 17 puncte, dar nu a putut evita înfrângerea echipei sale. BCMU Piteşti - SCMU Craiova s-a terminat 77-81.