• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Baschetbaliştii vicecampioanei BC Mureş vor servi mâncăruri şi băuturi într-un local din oraş, iar bacşişurile le vor oferi unei familii a cărei pensiune a ars în urmă cu câteva zile.

”Bacşiş pentru un ţel nobil” au denumit jucătorii acţiunea de duminică, atunci când timp de trei ore (19.00 – 22.00) se vor afla la Zanza Café&Lounge din Târgu Mureş, unde vor servi mâncăruri şi băuturi.

Baschetbaliştii mureşeni invită cât mai multe persoane să vină la acest local şi să dea un bacşiş cât mai mare, ”pentru un ţel nobil”, adică ajutarea unei familii a cărei pensiuni a ars într-un incendiu, în urmă cu câteva zile.

”Duminică noapte a ars Pensiunea Tünder Ilona - Ileana Cosânzeana din satul Valea, comuna Vărgata, judeţul Mureş, un loc unde mulţi târgumureşeni şi-au petrecut clipe frumoase de odihnă şi recreere.

BC Mureş se alătură comunităţii locale şi încearcă să ajute la reconstrucţie. Bacşişul primit va fi oferit pentru reconstrucţia pensiunii. Puteţi ajuta şi voi la această acţiune caritabilă”, se arată în invitaţia echipei către mureşeni.

Acţiunea de duminică seară va avea loc la 24 de ore de la meciul pe care BC Mureş îl va disputa, pe teren propriu, cu Phoenix Galaţi.