• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Supriza serii în Euroligă s-a produs la Istanbul, unde finalista sezonului trecut, Fenerbahce, a fost învinsă de spaniolii de la Baskonia. În schimb, Barcelona a trecut de Unics Kazan şi încă mai speră să prindă play-off-ul.

Fenerbahce - Baskonia 74-79

Finalista Euroligii din sezonul trecut, Fenerbahce, a suferit a noua înfrângere în 25 de etape, în faţa spaniolilor de la Baskonia.

Turcii au fost conduşi încă din primul sfert şi nu au mai revenit până la final, deşi s-au apropiat la două puncte în ultimul minut.

Cu cinci etape rămase din sezonul regulat, Fener şi Baskonia sunt clasate în primele opt şi au mari şanse să meargă în faza eliminatorie.

Barcelona - Unics Kazan 70-62

Barcelona a învins-o pe Unics Kazan, a doua victorie în ultimele trei etape, şi a început să spere din nou la o clasare în primele opt.

Catalanii s-au impus cu 70-62. şi au înregistrat al zecelea succes în 25 de partide. De partea cealaltă, ruşii de la Unics Kazan sunt pe penultimul loc, din 16 echipe, cu doar 7 victorii.