• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Baschetbaliştii Sibiului au învins Steaua şi au egalat scorul general al semifinalei din Liga Naţională. Următorul meci se joacă pe arena roş-albaştrilor, luni, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Sibiul a egalat la unu scorul general din semifinala Ligii Naţionale cu Steaua. La a doua partidă de pe teren propriu, ardelenii au fost de neoprit în prima jumătate, mai ales din spatele liniei de trei puncte.

La pauză, Sibiul a intrat la cabine cu un avans de zece puncte (44-34), cu un coş reuşit la ultima secundă. Primul sfert a fost practic cel care a făcut diferență, gazdele reușind să înscrie 28 de puncte și să primească doar 17.

Steliştii au forţat în ultimul sfert şi au reuşit să se apropie la trei puncte. (77-74) Finalul de meci le-a aparţinut însă gazdelor, care s-au impus cu 88-80. Seria partidelor se mută acum la Bucureşti.

Meciul trei dintre Steaua şi CSU Sibiu va fi în direct la Digi Sport 4, luni, 19:45.

Kevin Christopher Hardy, cu 17 puncte, 7 recuperări şi 5 pase decisive, a fost cel mai bun om al gazdelor. De la CSU s-au mai remarcat Igor Mijajlovic, 16 p, 3 pd, Bogdan Popescu, 15 p, 5 rec. MVP-ul Stelei a fost Morris Curry, cu 23 puncte. 

Semifinalele se joacă după sistemul cel mai bun din cinci meciuri, următoarele două fiind programate la Bucureşti, pe 8 şi 10 mai.