• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

CSM Oradea a suferit prima înfrângere în acest sezon al Ligii naţionale. ÎN DIRECT la Digi Sport, baschetbaliştii lui Cistian Achim au pierdut, în deplasare, disputa cu CSU Sibiu, scor 70-74.

Surpriză în Liga Naţională de baschet. CSU Sibiu a învins campioana CSM Oradea, într-un meci din cadrul etapei a 3-a. Oboseala acumulată în meciurile din Basketball Champions League, unde s-a calificat în grupe, şi-a pus amprenta asupra echipei lui Cristian Achim.

Deşi au început în forţă meciul de la Sibiu şi au încheiat prima jumătatea cu un avans de 18 puncte, 48-30, orădenii nu au reuşit să menţină ritmul până la final. Baschtbaliştii lui Dan Fleşeriu, încurajaţi din tribune, au revenit mult mai hotărâţi de la cabine şi au recuperat rapid deficitul. Cu Hardy şi Mijajlovic autori a câte 20 de puncte, CSU Sibiu a câştigat, în final, cu 74-70.