• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

În sferturile de finală ale Euroligii de baschet au avut loc, marți seară, două partide extrem de interesante, dar și disputate în egală măsură. CSKA Moskova și Fenerbahce au obținut victorii, după partide în care au fost conduse, dar au revenit admirabil. 

CSKA Moskova - Baskonia 98-90

CSKA Moskova continuă cursa spre un nou titlu în Euroliga de baschet, după ce rușii au început perfect seria din play-off cu Baskonia, scor 98-90.

În fața a 7.000 de suporteri, campioana continentală en titre a controlat startul partidei. Mai mult, la finalul primului sfert, CSKA Moskova avea deja 7 puncte avans, însă ibericii au reușit, spre final, să le dea emoții favoriților.

Baskonia a condus cu 90-88, însă a urmat o adevărată demonstrație de forță a gazdelor. 10 puncte la rând le-au asigurat rușilor victoria, 98-90, iar CSKA a dat si MVP-ul partidei. Milos Teodosic a semnat 22 de puncte si 5 pase decisive.

Panathinaikos - Fenerbahce 58-71

Într-un alt meci din sferturile Euroligii, Fenerbahce a revenit incredibil in deplasare cu Panathinaikos. Grecii au condus în pauza mare la diferență de 14 puncte, însă oaspeții au jucat perfect în partea secundă. S-a terminat 71-58 pentru Fener, care conduce cu 1-0 în seria disputată după sistemul cel mai bun din 5 meciuri.