• TENIS, WTA Miami Open: Sorana CIRSTEA (ROU) - Anastasija SEVASTOVA (LAT), joi 23 martie, ora 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
  • FORMULA 1: Marele Premiu al Australiei Melbourne (cursa e duminică, 26 martie, la ora 08:00, în direct pe Digi Sport 1)

CSU Sibiu a trecut de Dinamo în Cupa României. Ardelenii au făcut diferenţa încă din prima manşă iar alb-roşii au reuşit doar o victorie de palmares în retur, cu 83-76.

CSU Sibiu s-a calificat în sferturile Cupei României în dauna lui Dinamo. Ardelenii învinseseră în prima manşă la o diferenţă confortabilă, 94-76. În retur, alb-roşiii, la primul meci cu Eugen Ilie pe bancă, au început slab şi au fost conduşi după primul sfert cu 28-19. La începutul celui de-al doilea sfert, partida a fost întreruptă pentru un moment de reculegere în memoria lui Cătălin Hîldan. Dinamoviștii au revenit până la pauza mare, care s-a terminat 47-38 în favoarea gazdelor. Pâna la final, elevii lui Eugen Ilie nu au mai cedat iniţiativa. S-au impus cu 83-76, insuficient însă pentru calificare.

”Am avut un joc total opus față de primul meci, e greu să remontezi 18 puncte”, a spus Iulian Orbeanu după ratarea calificării în sferturile Cupei României. ”Dinamo este o echipă foarte bună, redutabilă acasă, noi am fost mai relaxati pentru că am avut meciul din tur”, a spus Bogdan Popescu de la CSU Sibiu.

Embed: