• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Steaua a învins-o pe Dinamo cu 79-77, în ultimele secunde ale partidei a patra din sferturile Ligii Naţionale de baschet, şi s-a calificat mai departe, cu scorul general de 3-1. În semifinale, roş-aşbaştrii vor juca împotriva celor de la BC Mureş.

Formaţia antrenată de Claudiu Fometescu părea să aiba o misiune uşoară în partida a patra - în sfertul doi a avut şi 25 de puncte avans, scor 44-19, graţie şi evoluţiei lui Nicoară, care a încheiat meciul cu 22 de puncte.

În partea a doua, Dinamo a preluat iniţiativa. Gazdele au reuşit chiar să treacă în avantaj, scor 64-63, cu 7 minute înainte de final, ajutate de evoluţiile lui Marinov, autor a 21 de puncte, şi Dahlman, cu 17 puncte.

Finalul a fost dramatic. La 77 egal, cu 2 secunde înainte de sfârşitul meciului, Malesevic a înscris coşul decisiv şi i-a trimis pe roş-albaştri în semifinale.

"Am arătat adevărata noastră faţă în partea a doua şi sunt mândru de echipă şi de coechipieri", a declarat dinamovistul Noah Dahlman.

"Putea fi o calificare fără emoţii. Acum o să se nască o grămadă de discuţii. Era mai bine să încheiem toate discuţiile cu 3-1, 3-0 clar", a spus antrenorul Stelei, Claudiu Fometescu.

Steaua o va întâlni în penultimul act al competiţiei pe BC Mureş.