• Cupa României semifinale, tur: CS U Craiova - Voluntari, joi, ora 20:30, pe Digi Sport 1
  • Spania, etapa 35: Real Madrid - Valencia e sâmbătă, de la ora 17:15, în direct pe Digi Sport 1

Jermaine Marshall nu reprezintă un nume important nici pentru fanii înfocați ai baschetului, cu atât mai puțin pentru cei care urmăresc ocazional acest sport, dar isprava americanului din weekend-ul precedent cu siguranță i-a crescut notorietatea în rândul iubitorilor sportului.

Baschetbalistul american legitimat la Nea Kifisia a marcat un autocoș în ultima secundă din prelungirele unei partide, iar reușita a dus la eliminarea echipei sale din lupta pentru titlu in Grecia.

Sferturile de finală ale play-off-ului din campionatul grec de baschet le-au adus față în față pe Aris Salonic și Nea Kifisia, seria jucându-se după sistemul cel mai bun din 3 partide. Aris a câștigat primul meci, pe propriul teren, iar a doua dispută a avut loc în sala celor de la Nea Kifisia. Duelul a ajuns în prelungiri, iar cu doar câteva secunde înainte de final gazdele conduceau cu 95-93.

Cei de la Aris au ratat o aruncare liberă, unul din jucătorii gazdelor a recuperat și i-a pasat apoi lui Marshall. Rămas singur sub propriul panou, americanul nu a avut nicio ezitare și a trimis mingea în coș spre stupoarea fanilor și a coechipierilor, dar în uralele jucătorilor adverși. Partida a intrat apoi în a doua repriză de prelungiri, iar baschetbaliștii gazdelor au căzut definitiv. Aris s-a impus cu 108 la 105 și s-a calificat mai departe.