• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova - Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari - Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1), FCSB - Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

Derby-ul turc Anadolu Efes Istanbul - Fenerbahce Istanbul, care a avut loc în etapa a 28-a din Euroligă, a oferit un moment amuzant, deşi puţin dureros pentru unul dintre cei implicaţi.

La jumătatea sfertului patru, într-un moment în care soarta meciului stătea încă sub semnul întrebării, Pero Antic a încercat să recupereze o minge sub panoul advers, însă mingea a ieşit în afara suprafeţei de joc.

Macedoneanul a cerut imediat posesia pentru Fener, decizie care a fost luată şi de a arbitrii partidei. Jucătorul de 34 de ani nu şi-a ascuns satisfacţia şi a sărbătorit cu un pumn în aer. Din păcate, când s-a întors, l-a lovit involuntar pe coechipierul său Nikola Kalinic.

Sârbul de 25 de ani a rămas pe picioare, chiar dacă uşor ameţit şi, după ce a depăşit şocul momentului, a găsit chiar puterea de a zâmbi puţin. Meciul a putut continua fără probleme, dar Fener a pierdut în cele din urmă, scor 77-80.

În urma acestui rezultat, Anadolu şi-a asigurat calificarea în play-off, acolo unde Fener îşi asigurase deja prezenţa.