• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

CSM CSU Oradea a reuşit un joc bun pe terenul lui Le Mans, însă a pierdut pentru a treia oară în grupa B a Ligii Campionilor. Echipa pregătită de Cristian Achim a fost învinsă cu 72 - 61 în Franţa.

CSM CSU Oradea a pierdut al patrulea meci din grupa B a Ligii Campionilor, pe terenul lui Le Mans. Campionii României au terminat în avantaj primul sfert, 18 - 16, dar diferenţa a scăzut la un punct până la pauza mare. Echilibrul s-a menţinut şi în actul al treilea, la capătul căruia scorul era 51 - 49 pentru români.

Finalul i-a aparţinut lui Le Mans. Conduse cu două puncte (57-59), gazdele au egalat şi au reuşit să se distanţeze. Fără greşeală în apărare, baschetbaliştii lui Le Mans au marcat de două ori la rând de trei puncte şi nu au mai putut fi ajunşi.

Martin Zeno şi Andrei Mandache au reuşit câte 12 puncte pentru campioana României, în timp ce americanul Giordan Watson a încheiat cu 24 de puncte pentru adversari şi a fost cel mai bun marcator al partidei. S-a terminat 72 - 61 pentru Le Mans, iar CSM CSU Oradea are trei eşecuri în cele patru meciuri din grupa B. 

sursă foto: Facebook CSM Oradea