• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Rashad McCants, fost baschetbalist la Minnesota Timberwolves şi Sacramento Kings a acordat în această săptămână un interviu controversat, în care a vorbit despre relaţia avută în trecut cu Khloe Kardashian.

Considerat o mare speranţă a baschetului american (a fost draftat în runda 1, al 14-lea pick), McCants a ajuns la 32 de ani într-o situaţie foarte grea. Deşi vârsta încă îi mai permite să evolueze la un nivel ridicat, shooting guard-ul nu îşi mai găseşte de aproape doi ani angajament.

Cariera lui ar fi avut o cu totul altă traiectorie dacă nu ar fi cunoscut-o pe Khloe Kardashian, care nu doar că l-a făcut să sufere enorm în plan sentimental, dar i-a distrus orice şansă de a deveni unul dintre cei mai buni jucători. Concret, McCants lasă de înţeles că, dacă nu ar fi avut relaţia toxică din 2009, mintea sa ar fi rămas doar la joc şi altfel s-ar fi dezvoltat.

"Ştiţi cât m-a costat că am întâlnit-o? Dacă nu mă încurcam cu ea, cu siguranţă că acum eram mai bogat cu $60-70 milioane. Aş fi câştigat mult mai mult", s-a confesat McCants, conform Charlotte Observer.

Cei doi au avut o relaţie destul de scurtă - câteva luni, în 2009 -, pentru ca apoi Khloe să îl părăsească pentru alt jucător din NBA, Lamar Odom. După acel episod, McCants a mai rezistat puţin timp în liga nord americană de baschet, căutând să îşi relanseze cariera la diverse alte formaţii modeste. Nu a reuşit, iar din 2015, după despărţirea de Caneros de La Romana, e şomer.