• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Un fan al echipei de baschet masculin Steaua CSM EximBank Bucureşti a câştigat un concurs lansat de club, iar premiul este legitimarea pentru un singur meci în Liga Naţională, suporterul urmând a evolua, miercuri, în primul minut al disputei cu campioana CSM Oradea, din Top 6.

Radu Rugiubei a câştigat concursul ”Joacă pentru Steaua”, prin care fanii erau invitaţi să-şi aducă la meciurile echipei cât mai mulţi prieteni. Premiul este unul inedit: legitimarea câştigătorului pentru un singur meci al Stelei în Liga Naţională.

Astfel, miercuri, pe teren propriu, Steaua va întâlni campioana CSM Oradea, cu Radu Rugiubei în lotul oficial. El a făcut analizele medicale, are legitimaţie de jucător şi va fi trecut pe foaia de arbitraj, urmând a intra pe teren în primul minut de joc, care va fi unul demonstrativ, după ce adversara şi-a dat acordul.

“Sper că la anul, după ce oamenii vor vedea pe site-ul nostru, pe ProTV, că Radu, câștigătorul de acum, va trăi un moment întens în viața lui, prin echipa de baschet, se vor implica mai mult. Mi-ar plăcea și ca alte echipe să preia această inițiativă – sunt sigur că în alte orașe s-ar înscrie zeci de oameni. Poate cândva, o rundă din campionat va deveni o rundă a fanilor, în care fiecare echipă să aibă în lot un fan. Ar fi incredibil să se ajungă la nivelul ăsta”, spune Ionuț Georgescu.

Meciul va începe la ora 17.00, la Sala Regimentului de Gardă ”Mihai Viteazul”, fiind transmis în direct de Digi Sport 3.

Înaintea acestei confruntări din Top 6, Steaua ocupă locul 3 în clasamentul Ligii Naţionale, cu 40 de puncte, iar CSM Oradea se află pe 4, cu 39 puncte. Apoi, în Tp 6 se vor mai disputa două etape, înaintea intrării în play-off.