• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Sârbii fac o atmosferă extraordinară nu doar la meciurile de fotbal, ci și la baschet. Un exemplu elocvent a fost dat luni seară de fanii celor de la Steaua Roșie, care au făcut spectacol înaintea şi în timpul duelului cu CSKA Moscova, din sferturile Euroligii, scor 71-78.

Aflaţi la prima prezență în această fază a Euroligii de baschet masculin, cei de la Steaua Roșie au avut parte de o susținere extraordinară. 25.000 de oameni au umplut până la refuz arena din Belgrad, sperând într-o victorie a favoriților, care să relanseze disputa cu rușii, care conduceau cu 2-0 la general. Nu a fost posibil, pe teren CSKA dovedindu-şi superioritatea, însă imaginile cu "Delije" au făcut înconjurul lumii.

Arena a fost arhiplină cu o oră și jumătate înaintea meciului, considerat cel mai important al anului pentru Steaua Roșie.