• Belgia - Play-Off, etapa 1: Zulte Waregem - Anderlecht e pe DigiSport 2, vineri, 31.03, de la ora 21.30
  • Liga 1 - Play-Out, etapa 3: Concordia Chiajna - Pandurii Târgu Jiu e pe DigiSport 1, vineri, 31.03, de la ora 18.00

A fost o seară de vis la Oradea, în ediţia din 2016 a All Star Game-ului. Nordul si Sudul s-au întrecut într-un duel de senzaţie, încheiat la egalitate, scor 131-131.

Baciu a deschis seria execuţiilor spectaculoase, fiind urmat de Troupe. Pe finalul primului sfert, Alhajji Mohammed a ridicat publicul în picioare. Nici Dykes nu s-a lăsat mai prejos, completat de acelaşi Mohammed.

Sfertul secund a fost încheiat cu o aruncare perfectă a lui Troupe, iar în pauză a urmat concursul de slam dunk. Bureau a sărit peste baschetbalistul de 2,16 m al lui U Cluj, Cătălin Baciu, însă conaţionalul său Kevin Hardy, de la CSU Sibiu, a fost de neoprit şi a câştigat premiul de 1.000 de euro.

"Mă bucur că am avut oportunitatea de a fi aici, la All Star Game", a spus Hardy.

Spectacol a fost spectacol şi în concursul de aruncări de 3 puncte. Filip Adamovic (U Cluj) l-a depăşit pe coechipierul său, William Franklin.

Meciul dintre Nord şi Sud s-a încheiat, însă, nedecis, scor 131-131, iar Porter Troupe a fost desemnat MVP-ul confruntării de cinci stele de la Oradea.

"Nu îmi vine să cred că am câştigat distincţia. Sunt foarte mulţi jucători buni aici", a declarat baschetbalistul de la Steaua.

Duelurile de la panou vor continua ÎN DIRECT la Digi Sport, cu play-off-ul Ligii Naţionale.