• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

CSM Oradea se antrenează din greu pentru apărarea primului titlu din istoria clubului. Baschetbaliştii antrenaţi de Cristian Achim au un program încărcat. 

Baschetbaliştii de la CSM Oradea au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru startul Ligii Naţionale. Campionii en-titre au terminat pe locul trei Memorialul Elmer Tordai, acolo unde au evoluat pentru prima dată în noua formulă de joc. Cristian Achim nu a putut conta pe doi jucători de baza, Andrei Mandache si Rareş Paşca.
„Deocamdată nu e loc de concluzii pentru că avem atâtea lucruri de învăţat şi atât de multe lucruri de pus la punct încât deocamdată suntem în această fază de a lucra, de a ne cunoaşte unii pe alţii, de a ştii care sunt cerinţele", a spus Cristian Achim, antrenorul echipei CSM Oradea.

Până la startul sezonului, CSM va mai participa la un turneu amical, Cupa Mureş. Peste două săptămâni, orădenii se vor lupta pentru un nou trofeu. Vor întâlni U Cluj, în Supercupa României.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI CRISTIAN ACHIM ŞI SITUAŢIA ECHIPEI: