CUPA ROMÂNIEI (sferturi): Viitorul - Astra, joi, 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Miami Open: Meciurile din fazele superioare ale turneului de la Miami sunt transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

 

 

CSM CSU Oradea a debutat cu o victorie clară la Memorialul "Antonio Alexe". Cu o săptămână înaintea primului meci oficial al sezonului, Supercupa României, campioana a făcut spectacol în confruntarea cu polonezii de la Slam Stal Ostrow (86-57).

Înaintea partidei, orădenii şi-au prezentat lotul cu care speră să-şi apere titlul. Noul coordonator al orădenilor, Branko Mirkovic, a fost cel mai bun jucător al gazdelor, cu 14 puncte şi patru pase decisive.

"E o echipă care se află la începutul pregătirii, deci este din nou un test, din păcate pentru noi, neconcludent", a punctat Cristian Achim, antrenorul orădenilor.

Doi foşti jucători din Liga Naţională au recunoscut superioritatea orădenilor, care nu s-au putut baza pe Andrei Mandache şi Rareş Paşca, incomplet refăcuţi după accidentările suferite.

"Întotdeauna este frumos să revii în România. Oamenii de aici ne-au primit frumos, publicul a fost cald, a fost o revenire plăcută.

Oradea are o echipă bună. Câţiva dintre jucători s-au întors, se cunosc între ei, sunt şi câţiva foşti coechipieri de-ai mei. Cunosc sistemul, cred că va fi o echipă puternică, una care se va bate din nou pentru titlu", a spus Porter Troupe.

"Oradea va fi mereu aceeaşi. O echipă foarte bună, bine pregtătită. Au câţiva jucători care au cucerit titlul sezonul trecut", a punctat şi Aaron Johnson.

În celălalt joc al turneului, CSM CSU Oradea va avea parte de un adversar puternic, Partizan Belgrad.

Sursa foto: ebihoreanul.ro