• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova-Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari-Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1) și FCSB-Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

Un fan al lui Utah Jazz a primit o interdicție de un an pe arenele din NBA, după ce a folosit un laser pentru a-l incomoda pe starul lui Houston Rockets, James Harden, la meciul direct disputat marți dimineață.

La finalul celui de-al treilea sfert al meciului, după ce fasciculul strălucitor i-a fost îndreptat către ochi inclusiv în timp ce arunca la coș din aruncări libere, Harden l-a reclamat pe fan organizatorilor și l-a identificat în tribune. Jocul a fost oprit timp de câteva momente, pentru ca spectatorul să poată fi evacuat de forțele de ordine. În cele din urmă, a primit o interdicție de un an pe toate arenele din NBA.

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE HARDEN CERE INTERVENȚIA FORȚELOR DE ORDINE

În ciuda tratamentului care l-a enervat la culme, Harden (26 de ani) a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 30 de puncte și aportul său a fost decisiv pentru victoria la două puncte obținută pe terenul celor de la Utah Jazz, scor 93-91.

James Harden a fost, de asemenea, jucătorul cu cele mai multe minute jucate în meciul de la Salt Lake City (42:12) și a dat cele mai multe pase decisive: 7, la egalitate cu Rodney Hood, de la Utah.

Harden a jucat de 3 ori în All-Star Game-ul din NBA și a făcut parte din echipa SUA care a câștigat medaliile de aur la Jocurile Olimpice din 2012 și Cupa Mondială din 2014.

Din sezonul 2012-2013, are o medie de 26 de puncte marcate pe meci.