• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Meci extrem de disputat în grupa 7-10 a Ligii Naționale masculine de baschet. SCMU Craiova a dat lovitura la Galati și a învins Phoenix-ul la o diferență de numai două puncte.

Dornici să salveze un sezon modest cu o calificare în play-off, oltenii au început bine și au încheiat prima jumătate a meciului în avantaj, 47-43.

Cu Lee principal marcator, Phoenix a preluat conducerea în sfertul 3, dar oaspeții au gestionat mai bine finalul și au câștigat cu 86-84.

Gălățenii au avut șansa de a egala și a trimite meciul în prelungiri, dar Guțoaia a ratat când mai erau doar cinci secunde rămase de disputat. Antrenorul lui Phoenix pune eșecul și pe seama arbitrajului.

"Cei de la comisie trebuie să ne spună. Dacă se dorește favorizarea unei echipe să ne spună, ne retragem din campionat și lăsăm echipele favorite să joace", a declarat Florin Nini.

Adrian Guțoaia a fost principalul marcator al gălățenilor, cu 19 puncte, în timp ce de la oaspeți s-a remarcat Christopher Lee, cu 21.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT