• Cupa României, semifinale, tur: Astra - ACS Poli Timișoara e marți, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1
  • Liga a doua, etapa 31: UTA Bătrâna Doamnă - Olimpia Satu Mare, marţi, de la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 1

Încă o loviutră în fostul oraș-fanion al baschetului românesc. Echipa de baschet masculin a clubului CSM Ploieşti a înştiinţat, luni, Federaţia Română de Baschet că se retrage din ediţia 2016-2017 a Campionatului Naţional de seniori, potrivit unui comunicat al grupării.

CSM Ploieşti trebuia să dispute luni, de la ora 19,30, primul meci din campionat, în Sala Sporturilor Olimpia, în compania celor de la Dinamo Bucureşti, dar ''criza financiară a făcut imposibilă atât organizarea partidei, cât şi participarea ulterioară în competiţie''.

CSM Ploieşti promovase în Liga Naţională şi intenţiona să continue tradiţia multiplei foste campioane CSU Asesoft Ploieşti, dispărută din peisajul competițional în 2015. Orașul rămâne astfel din nou fără echipă în primul eșalon, ca și în sezonul competițional precedent.

Clubul a reziliat încă de joi contractele cu toţi cei cinci jucători străini care semnaseră înţelegeri pentru sezonul 2016-2017 al Ligii Naţionale, Darius Hargrove, Angel Nunez, Jovan Novak, Kyle Hunt şi Nikita Mesceriakov.

AGERPRES