• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

S-a stabilit programul sezonului regulat al Ligii Naţionale masculine de baschet, competiţie transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport.

Campioana CSM Oradea va începe în forţă noul sezon al Ligii Naţionale de Baschet! Echipa lui Cristian Achim va debuta, pe data de 19 septembrie, pe terenul lui BC Mureş, într-o reeditare a finalei de anul trecut.

Deşi vor juca în deplasare, Steaua şi Dinamo au meciuri uşoare în prima etapă, cu nou-promovate. Roş-albaştrii vor întâlni Olimpic Baia Mare, în timp ce echipa din Ştefan cel Mare va avea ca adversară pe CSM Ploieşti. Derby-ul României, Dinamo-Steaua, este programat abia în etapa a 8-a.

Turul campionatului se va încheia cu etapa a 11-a, pe 3 decembrie, dar competiţia va continua cu prima etapă din retur, iar etapa a 22-a - ultima a sezonului regulat - este programată pe 25 februarie.

Tot luni s-a desfăşurat şi tragerea la sorţi a meciurilor din primul tur al Cupei României.

Cele 4 echipe participante în cupele europene se vor califica direct în turneul Final 8. În turul întâi vor juca celelalte 8 echipe, jocuri tur-retur, pe 28 septembrie, respectiv 5 octombrie. Învingătoarele şi cele patru echipe direct calificate vor participa timp de trei zile la Turneul Final 8 în luna februarie.

Meciurile din primul tur al Cupei României:

BCMU Piteşti - SCM "U" Craiova
C SCM Timişoara - BCM Olimpic Baia Mare
CS Phoenix Galaţi - CSM Ploieşti
BC CSU Sibiu - Dinamo Bucureşti

Liga Naţională de baschet va fi și în acest sezon transmisă ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.