• Tenis, WTA Wuhan, azi: Halep - Kasatkina (ACUM, Digi Sport 2)
  • Handbal masculin, Champions League: Dinamo - Kadetten (miercuri, 19:00, Digi Sport 2)

BC Mureș conduce cu 2-0 la general, în play-off-ul Ligii Naționale de baschet, contra lui SCMU Craiova. Ardelenii au câștigat aseara cu 99-96, după un nou meci decis în prelungiri.

BC Mureș a făcut un pas imens spre semifinalele Ligii Naționale: a câștigat și meciul secund din play-off, în deplasare cu SCMU Craiova, și mai are nevoie de o singură victorie pe teren propriu. Partida a început echilibrat și după primul sfert scorul era egal, 25-25.

La pauza mare, oaspeții au intrat cu trei puncte avans, în special datorită aruncărilor de la distanță ale lui Alhajji Mohammed. BC Mureș a rămas permanent în avantaj pe tabelă, însă nu a reușit să se distanțeze decisiv.

SCMU Craiova a revenit pe final și a reușit să împingă meciul în prelungiri, 83-83. Gazdele au început bine minutele suplimentare, însă ardelenii au câștigat până la urmă tot datorită aruncărilor de trei puncte.

S-a terminat 99-96 pentru BC Mureș, care va găzdui luni cel de-al treilea meci al duelului cu SCMU Craiova, în care conduce cu 2-0 la general.