• TENIS, WTA Miami Open: Sorana CIRSTEA (ROU) - Anastasija SEVASTOVA (LAT), joi 23 martie, ora 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
  • FORMULA 1: Marele Premiu al Australiei Melbourne (cursa e duminică, 26 martie, la ora 08:00, în direct pe Digi Sport 1)

BCMU Piteşti şi-a luat revanşa în faţa celor de la SCMU Craiova după eliminarea din Cupa României! Baschetbaliştii antrenaţi de Hristu Şapera s-au impus în Bănie, scor 77-90, în etapa a 9-a a Ligii Naţionale.

Oaspeţii au început extrem de hotărâţi meciul şi au încheiat prima jumătate în avantaj, 46-40. Craiova a alergat după egalare şi a reuşit în sfertul trei, graţie unei aruncare de trei puncte a lui Popa, 50-50.

Nu a fost însă de ajuns. Piteştenii au preluat din nou controlul şi au câştigat, în final, cu 90 - 77. Jamar Abrams a fost cel mai bun baschetbalist al gazdelor, cu 22 de puncte, în timp ce de la oaspeţi s-a remarcat Pavel Marinov, cu 24.

În etapa următoare, BCM U Pitești va întâlni pe teren propiu Steaua, în timp ce SCMU Craiova se va deplasa la Târgu Mureș pentru duelul cu BC Mureș.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT