• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Naționala de baschet a României a disputat deja primele două meciuri din cadrul Grupei C a Campionatului European, cu Cehia (68-83) și cu Croația (58-74), dar atmosfera din noua sală polivalentă din Cluj a fost departe de așteptări. Dincolo de faptul că sala a fost pe jumătate goală, cei prezenți acolo nu au reușit să creeze o atmosferă demnă de o astfel de competiție.

În aceste condiții, șefii Federației au decis să aducă ”întăriri” din alte orașe. 

”Urgent mobilizarea! Jucătorii naţionalei vor să fie susținuți de suporterii sibieni și vor să plătească ei autocarul sau autocarele şi biletele pentru meciurile cu Ungaria și Muntenegru. Au fost foarte dezamăgiți de atmosfera de ieri (nr-vineri) și inițiativa a avut-o chiar Vlad Moldoveanu.

Haideți să mergem să susținem naţionala, chiar dacă această cerere trebuia să vină din partea federației înainte de începerea acestui eveniment. Așa că încep înscrierile pentru meciul cu Ungaria de marți, cu plecare de la sala Transilvania la ora 17:00 și întoarcerea după meci.

Faceți tot posibilul și haideți să susținem echipa națională pentru jucători, nu pentru federație. Toată lumea la Cluj să susținem România!”, este o postare apărută pe un grup de Facebook al fanilor sibieni, preluată de site-ul cjsport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Nu doar suporterii sibieni au fost chemaţi la meciurile cu Ungaria şi cu Muntenegru, ci şi cei orădeni, care vor avea parte tot de bilete gratuite.

În alte meciuri jucate sâmbătă în Grupa C, Muntenegru a dispus de Ungaria cu 72-48, iar Spania, campioana en titre, a trecut de Cehia cu 93-56.

Spania ocupă primul loc, urmată de Croaţia, Muntenegru, Cehia, România, Ungaria.

Duminică este zi de pauză, iar luni vor avea loc partidele Ungaria - Cehia (15:00), Muntenegru - Croaţia (17:45), Spania - România (20:30).