• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

BC Mureş a câştigat şi meciul secund din semifinala cu Steaua, în Liga Naţională. După înfrângerea la diferenţă de 19 puncte din prima partidă, "ros-albaştrii" au început în forţă disputa şi au condus cu 16-6.

Nu au mai marcat însă deloc timp de trei minute, iar oaspeţii au câştigat primul sfert la limită. Steliştii au forţat apoi până la pauza mare şi aveau 5 puncte avans la jumătatea partidei.

Vicecampioana de anul trecut a revenit rapid - BC Mureş a trecut în avantaj spre finalul sfertului trei şi nu a mai cedat controlul partidei până la final. S-a încheiat 78-66 pentru ardeleni, care au dat şi MVP-ul meciului. Goran Martinic a semnat 26 de puncte şi 9 pase decisive.

"Nu s-a terminat încă. Trebuie să menținem acest ritm și să jucăm cât de bine putem la Târgu Mureș. Nu cred că este terminată lupta, trebuie să câștigăm încă un meci. Cu voia Domnului, vom reuși", a comentat Martinic.

"Încă nu s-a terminat, este 2-0 pentru noi, dar rămân periculoși, formează o echipă bună. Trebuie să jucăm la fel și sper ca la Târgu Mureș să obținem calificarea", a completat şi Goran Gajovic.

Anul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de asemenea în semifinale, iar BC Mureş a câştigat în minimum de meciuri. Acum, ardelenii conduc cu 2-0, iar seria se va muta la Târgu Mureş - următorul meci se va juca miercuri, de la ora 18:00, în direct la Digi Sport 3.