• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Baschetbaliştii de la Steaua au făcut spectacol în meciul cu BC Timisoara. Cu o singură victorie în grupa 1-6, roș-albaștrii au condus de la un capăt la altul disputa cu bănățenii.

În primul sfert au reușit 28 de puncte, de două ori mai multe decât adversarii. Sub privirile Cristinei Neagu, roș-albaștrii au fost fără greșeală la aruncările de la distanță, iar adversarii au punctat doar la impresia artistică. Otasevic si Diaz au reuşit faza meciului.

”Acum foarte mulți ani am cochetat și cu baschetul. Dar, acum am venit doar ca să mă uit și nimic mai mult”, a spus Cristina Neagu. 

Autori a 14 coşuri de trei puncte, steliştii au câştigat fără drept de apel, cu 95-67. Malesevic şi Runkauskas cu 19, respectiv 17 puncte, au fost cei mai buni marcatori ai Stelei.

”Aveam nevoie de un astfel de meci, mai ales să punem în aplicare apărarea pe care antrenorii ne-o tot bagă în cap în ultimele două-trei săptămâni”, a spus Vlad Negoițescu.

Pentru Steaua a fost a 13-a victorie din cele 17 dispute cu BC Timișoara. Trupa lui Jukka Toijala a înregistrat al 14-lea succes din acest sezon al Ligii Nationale.