• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Debut perfect pentru Steaua în play-off-ul Ligii Naţionale. Baschetbaliştii "roş-albaştri" au câştigat clar primul meci al seriei cu BCMU Piteşti, din sferturile de finală.

Locul 3 la finalul grupei 1-6, bucureştenii au început extrem de hotărâţi. Cu Malesevic şi Curry, marcatori a câte zece puncte, Steaua conducea la pauza mare cu 41-30.

Echipa lui Jukka Toijala a făcut legea sub panou şi în a doua jumătate a meciului, iar înaintea ultimului sfert diferenţa era deja de 19 puncte, 65-46.

Piteştenii l-au pierdut pentru ultimele şapte minute şi jumătate pe căpitanul Mladenovic, sancţionat în urma unui conflict cu compatriotul său de la Steaua, Malesevic. Negoiţescu a părăsit şi el terenul pe final, accidentat.

S-a terminat 84-61 pentru Steaua, care a obţinut astfel a patra victorie în faţa argeşenilor în cele cinci dueluri din acest sezon.

Cel de-al doilea meci al seriei cu piteştenii se va juca tot la Bucureşti, joi, de la ora 20.00, în direct la Digi Sport 3. Duelul se dispută după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Embed:

sursa foto: Facebook Steaua baschet

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT