• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cu o sală plină în spate, Steaua a trecut cu ceva emoţii de CSU Sibiu în etapa a doua din faza secundă a sezonului. ÎN DIRECT la Digi Sport, roș-albaștrii s-au impus la o diferență de 14 puncte.

Oaspeţii au câştigat primul sfert (15-9), dar la pauză Steaua avea deja cinci puncte avans (35-30). Sub privirile lui Marius Lăcătuş, Sibiul a mai recuperat în sfertul trei când s-a apropiat la 3 puncte, dar în ultima parte a reuşit doar opt puncte, faţă de 19 ale gazdelor. Cu Dudzinski, Runkauskas şi Falker principalii marcatori, Steaua s-a impus cu 71-57.

"E o victorie mare. Am venit după două înfrângeri, dar şi după multe schimbări, cum ar fi cea de antrenor" a declarat Randal Falker. "În câteva săptămâni, două, trei, poate o lună, vom fi în formă maximă și ne vom bate pentru titlu. Acesta este obiectivul nostru" a adăugat Malesevic. Etapa viitoare, Steaua joacă la Oradea, ÎN DIRECT la Digi Sport 4, vineri, de la 19:45.

Kevin Hardy a recunoscut superioritatea roș-albaștrilor la finalul partidei. "Am făcut câteva greşeli, am ratat câteva coşuri şi pur şi simplu nu ne-a ieşit" a declarat jucătorul celor de la Sibiu.

Fanii Stelei au fost și ei la înălțime. Au umplut sala și au realizat o coregrafie deosebită. "Nu vom pleca vreodată. Acum, mai mult ca niciodată" a fost mesajul suporterilor.

VIDEO CU FANII STELEI