• EUROPEAN QUALIFIERS (CM) - Cele mai tari meciuri din preliminariile europene ale Cupei Mondiale din 2018 se joacă ÎN DIRECT la Digi Sport (24-26 martie)
  • FORMULA 1: Marele Premiu al Australiei Melbourne (cursa e duminică, 26 martie, la ora 08:00, în direct pe Digi Sport 1)

Înaintea marelui derby din Cupa României la fotbal, Steaua şi Dinamo s-au întâlnit pe terenul de baschet, în play-off-ul Ligii Naţionale.

Favoriţi după ce au câştigat sezonul regulat, "roş-albaştrii" au început slab duelul cu marea rivală. A fost 42-39 în pauza mare pentru Dinamo, care a condus permanent în prima repriză.

În partea secundă, Steaua a trecut la controlul partidei - s-a impus cu 72-68 şi a bifat cea de-a treia victorie din tot atâtea meciuri cu marea rivală, în actuala ediţie de campionat.

"Nouă ne e incomodă Dinamo. Am câştigat şi în retur foarte greu cu ei aici. Am câştigat şi în seara asta foarte greu aici, dar mă bucur că am câştigat", a admis antrenorul Stelei, Claudiu Fometescu.

"Am greşit în momentele importante ale meciului, nu am gestionat jocul la fel de bine ca în prima parte. Am avut câteva greşeli, au avut câteva jocuri usoare, cred că aici s-a decis partida", a spus Iulian Orbeanu.

Meciul doi se va juca mâine de la ora 18:00 şi va fi în direct la Digi Sport 4.