• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua a câştigat derby-ul etapei a 5-a din Liga Naţională. Ocupanta locului 3 din sezonul trecut a învins-o pe deţinătoarea titlului, CSM Oradea.

Fără pas greşit în această ediţie de campionat, ros-albaştrii au câştigat primul sfert cu 26-17, dar l-au pierdut pe cel secund cu 17-22.

Baschetbaliştii antrenaţi de Claudiu Fometescu au avut emoţii şi după pauza mare: orădenii s-au apropiat la doar 2 puncte, în finalul sfertului 3.

În final, ros-albaştrii au câştigat cu 90-85, iar spectacolul a fost asigurat de Cameron Long. "A fost o aruncare necontrolată, pe care am încercat apoi să o controlez", a glumit la final Cameron.

Cel mai bun marcator din întrecerea internă a avut o nouă evoluție de 5 stele. Nikola Jevtovic a reuşit 27 de puncte pentru Steaua, care a înregistrat a 11-a victorie în 19 dispute cu Oradea. Pentru oaspeţi a fost a doua înfrângere a sezonului, după cea de la Sibiu.

sursă foto: Steaua Baschet 

Embed: