• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Steaua și-a stabilit obiective îndrăznețe pentru următorul sezon: vrea să câștige Liga Naționala de Baschet și să iasă din grupele FIBA Europe Cup. Claudiu Fometescu și-a adus deja întăriri pentru a putea îndeplini obiectivul. Roș-albaștrii vor disputa primul meci în deplasare cu BCM Olimpic Baia Mare, pe 19 septembrie.

"Obiectivul nostru este titlul national" a declarat Virgil Stănescu, președintele roș-albaștrilor. "Sunt convins că obiectivul pe care și l-a propus echipa în acest an este unul îndrăzneț, dar abordabil" a declarat George Boroi, comandatul CSA Steaua.

"Am obținut locul 3 anul trecut. Ne dorim să facem un pas în față și dacă o să jucăm finala, vrem să o câștigăm. Am păstrat un singur străin din cei pe care îi aveam și am adus încă 4 noi, dar am venit și cu 3 copii cărora vreau să le dăm credibilitate" a adăugat Claudiu Fometescu, antrenorul Stelei.

Roș-albaștrii speră să facă o figură frumoasă și în grupele FIBA Europe Cup. "Vor fi 3 meciuri în grupe, după care vom vedea cum trecem mai departe" a mai spus Stănescu. "Eu sper ca în mod sigur ieșirea din aceată grupă să fie un obiectiv pe termen scurt" a mai adăugat Boroi.

Steaua va debuta în grupa F a FIBA Europe Cup pe 19 octombrie, cu învinsa dintre BC Prievidza și campioana României, CSM U Oradea.