• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Steaua și-a stabilit obiective îndrăznețe pentru următorul sezon: vrea să câștige Liga Naționala de Baschet și să iasă din grupele FIBA Europe Cup. Claudiu Fometescu și-a adus deja întăriri pentru a putea îndeplini obiectivul. Roș-albaștrii vor disputa primul meci în deplasare cu BCM Olimpic Baia Mare, pe 19 septembrie.

"Obiectivul nostru este titlul national" a declarat Virgil Stănescu, președintele roș-albaștrilor. "Sunt convins că obiectivul pe care și l-a propus echipa în acest an este unul îndrăzneț, dar abordabil" a declarat George Boroi, comandatul CSA Steaua.

"Am obținut locul 3 anul trecut. Ne dorim să facem un pas în față și dacă o să jucăm finala, vrem să o câștigăm. Am păstrat un singur străin din cei pe care îi aveam și am adus încă 4 noi, dar am venit și cu 3 copii cărora vreau să le dăm credibilitate" a adăugat Claudiu Fometescu, antrenorul Stelei.

Roș-albaștrii speră să facă o figură frumoasă și în grupele FIBA Europe Cup. "Vor fi 3 meciuri în grupe, după care vom vedea cum trecem mai departe" a mai spus Stănescu. "Eu sper ca în mod sigur ieșirea din aceată grupă să fie un obiectiv pe termen scurt" a mai adăugat Boroi.

Steaua va debuta în grupa F a FIBA Europe Cup pe 19 octombrie, cu învinsa dintre BC Prievidza și campioana României, CSM U Oradea.