• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

"Google search" - acesta a fost primul lucru pe care americanul Cameron Long l-a facut când a primit oferta să joace baschet în România. După două luni petrecute aici, americanul Stelei are deja propriile impresii despre "micul Paris".

"Îmi place foarte tare aici pentru că îmi aduce aminte de casă. Este o climă caldă (n.n. vine din Florida). Am fost impresionat de câtă lume vorbeste engleza, aşa că m-am adaptat foarte uşor. Nu știam nimic despre România. Caut multe pe internet, pe google, însă este cu totul altceva in realitate faţă de ce am văzut pe internet. Nimic nu are valoare dacă nu eşti prezent acolo", a povestit Cameron Long, baschetbalistul Stelei, într-un reportaj inedit realizat de Digi Sport.

Stelistul Cameron Long vrea să joace pentru naționala României ca să fie alături de prietenul său, Vlad Moldoveanu, căpitanul primei reprezentative. "Aceasta este mereu o mare oportunitate! Aceasta şansă este o provocare pe care sunt dispus să o accept", spune americanul.

Deși este de puțină vreme în România, Cameron are propriile repere în București, după cum puteți să vedeți în materialul special realizat de Raluca Roman. "Mi se pare că aici nu există nici o regulă în condus! Aşa că poate să fie infricoşator, însă dacă eşti un spirit liber, cum sunt majoritatea românilor, este foarte uşor să te adaptezi".

Pe Cameron Long îl puteți urmări în meciul Steaua - BC Timișoara, transmis în direct de Digi Sport 3, sâmbătă, de la ora 20:00.

 

Embed: