• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Stephen Curry, starul echipei Golden State Warriors, a fost amendat cu suma de 50.000 de dolari pentru că şi-a aruncat proteza dentară în direcţia unui arbitru în cursul meciului cu Memphis Grizzlies, câştigat de aceasta din urmă (111-101), a anunţat liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA).

Coordonatorul de joc a fost eliminat de pe teren după ce a comis acest gest, determinat se pare de o decizie contestată la final de meci. În timpul busculadei, coechipierul său Kevin Durant, venit în apărarea sa, a fost şi el eliminat.

"Eu cred că, odată ce arbitrul a văzut proteza dentară în aer, el luase deja decizia. Vreau să afirm categoric că nu am intenţionat să-l lovesc şi nici să-l pun în pericol. A fost stupid", a declarat Curry.

"Eram într-un moment intens al meciului, eram frustrat pentru că primisem o avertisment", a adăugat jucătorul, care nu a fost însă şi suspendat.

Agerpres