• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Lokomotiv Kuban este marea surpriză din Euroliga de baschet, după ce ruşii s-au calificat în dauna Barcelonei. În meciul decisiv Lokomotiv s-a impus fără drept de apel, cu 81-67.

Lokomotiv Kuban Krasnodar s-a calificat în premieră în Final Four-ul Euroligii de baschet după ce a învins-o pe Barcelona în meciul 5. Ruşii egalaseră la general la 2, după 92-80, în urma prelungirilor, dar în decisiv au avut meciul sub control.

Primele două sferturi au fost câştigate clar de echipa condusă de Georgios Bartzokas, cu 26-21 şi 24-18. Catalanii s-au trezit în sfertul al treilea graţie şi evoluţiilor lui Perperoglou şi Navarro, care împreună au marcat 25 de puncte până la finalul partidei.

În ultimul sfert a fost însă o singură echipă pe teren, Lokomotiv, care a reuşit 23 de puncte, în timp ce catalanii doar 5. Eroii ruşilor au fost Delaney, cu 17 puncte, dar şi Singleton, cu 16.

Lokomotiv va juca în Final Four-ul de la Berlin, unde o va întâlni pe ŢSKA Moscova. Cealaltă semifinală se va juca între Fenerbahce şi Laboral Kutxa. Final Four-ul va avea loc în perioada 13-15 mai și va fi în direct la Digi Sport.