• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Finală surpriză în Euroliga de baschet. Fenerbahce şi Olympiacos se vor lupta duminică seară pentru trofeu, în timp ce marile favorite, CSKA Moscova şi Real Madrid, se vor mulţumi cu finala mică.

Olympiacos - CSKA Moscova 82-78

Deznodământ neaşteptat în prima semifinală a Euroligii de baschet. Olympiacos a învins favorita Final Four-ului de la Istanbul şi deţinătoarea trofeului, CSKA Moscova.

Ruşii au pornit bine în meci şi aveau 7 puncte avans la pauza mare, însă formaţia din Grecia a reuşit o repriză secundă excelentă, în special la capitolul aruncări de la distanţă.

Cu 14 coşuri de 3 puncte marcate, Olympiacos a revenit în joc, chiar dacă a avut de recuperat un handicap de 13 puncte.

Grecii au trecut la conducere cu două minute rămase de disputat şi nu au mai cedat până la final, impunându-se în cele din urmă cu 82-78.

Fenerbahce - Real Madrid 84-75

În meciul pentru trofeu, Olympiacos va trebui să treacă de Fenerbahce, finalista ediţiei precedente, care are şi avantajul de a evolua la Istanbul.

Nicio echipă din Turcia nu a câştigat vreodata Euroliga, iar elevii lui Zelimir Obradovic au acum această şansă.

În penultimul act, vicecampioana Europei a dat recital cu Real Madrid, pe care a învins-o cu 84-75, în ciuda faptului că starul "albilor", Sergio Llull, a evoluat din nou fabulos, reuşind 28 de puncte şi 8 pase decisive.