• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

U Cluj oraganizează zilele acestea turneul amical City Cup. Pentru ardeleni va fi ultimul test de verificare înaintea debutului în noul sezon. Baschtbealiştii lui Mihai Silvăşan se vor bate cu CSM Oradea pentru Supercupa României, în 15 septembrie, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Meciuri tari pentru clujeni înaintea startului sezonului! Baschetbaliştii antrenaţi de Mihai Silvăşan vor organiza turneul amical Cluj City Cup, la care au fost invitate vicecampioana României, BC Mureş, vicecampioana Ungariei, Alba Fehervar, şi FMP Belgrad.

"Va fi un turneu destul de puternic pentru noi, sperăm să continuăm evoluțiile bune și să avem intensitatea și atitudinea care trebuie și pe care ne-o dorim la începutul sezonului" a declarat antrenorul Mihai Silvășan. "Eu zic că am jucat destul de bine, dar trebuie să creștem de la meci la meci, pentru noi acest lucru este foarte important, astfel ca, odată cu meciurile oficiale, să ne prezentăm cât mai bine" a adăugat Tudor Jucan.

Echipa antrenată de Mihai Silvăşan va debuta oficial în noul sezon cu meciul din Supercupa României. Deţinătoarea Cupei o va întâlni pe campioana CSM Oradea, pe 15 septembrie, în direct la Digi Sport.
Sezonul trecut, clujenii au terminat pe locul 4 în Liga Naţională.

"Primul trofeu este pus pe masă în data de 15 septembrie și ne dorim să îl câștigăm, în primul rând să fim apți de joc din punct de vedere fizic" a anunțat Silvășan în cadrul unei conferințe de presă. "Toți băieții sunt ok și sper ca în aceste trei meciuri să continuăm să creștem ca valoare și la Supercupă sa fim 100%" a încheiat Jucan

Sursa foto: u-bt.ro