• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

U-BT Cluj îşi continuă supremaţia în Liga Naţională de baschet masculin. ÎN DIRECT la Digi Sport, liderul a învins-o cu 89-75 pe CSM CSU Oradea.

U-BT Cluj a reușit o nouă victorie cu CSM CSU Oradea. Deținatoarea Cupei României a învins-o pentru a 5-a oară în acest sezon, din tot atâtea dispute, pe campioana en-titre.

Ardelenii au început însă mai slab meciul din faza a doua a Ligii Naționale. Primele două sfeturi le-au revenit oaspeților din Sala Horia Demian. Oradea conducea cu 48-42 la pauză. A urmat o evoluție stelară a trupei lui Mihai Silvășan. U-BT a mai primit doar 27 puncte în a doua jumatate și a înscris 47.

Kyndall Dykes a fost remarcatul liderului Ligii Naționale. A reușit să înscrie 21 de puncte. Clujul a câștigat cu 89-75. CSM CSU Oradea a pus capăt astfet seriei de patru victorii în campionat.

"Mă bucur că s-a schimbat atitudinea și mentalitatea noastră după pauză" a declarat antrenorul gazdelor, Mihai Silvășan. "Am controlat primele două sferturi, dar ei au fost mult mai agresivi în sferturile 3 și 4 și au reușit să întoarcă scorul" a recunoscut Cristian Achim, tehnicianul campioanei en titre.