• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Şi baschetbaliştii Universităţii Cluj au urmat exemplu steliştilor şi au câştigat meciul trei cu CSU Oradea. Ca să egaleze scorul general, clujenii trebuie să se impună şi în meciul patru, care va fi în direct la Digi Sport 2, vineri, de la 20:15.

Condusă cu 2-0 la general, U-BT Cluj a câştigat primul meci al semifinalei cu Oradea, la prima partidă a seriei jucată pe teren propriu. Clujenii au fost conduşi la două puncte înainte de pauza mare, iar orădenii au dat marcatorul partidei, pe Martin Zeno, care a reuşit 30 de puncte.

Clujul s-a distanţat decisiv în sfertul trei, pe care l-a câştigat la 14 puncte diferenţă şi a obţinut primul succes al semifinalei.

Meciul patru se joacă tot la Cluj, în direct la Digi Sport 2, de la 20:15. În finala Ligii Naţionale se califică echipa care ajunge prima la trei victorii.