• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

U-BT Cluj a dat lovitura pe piaţa transferurilor. Echipa care a terminat pe locul 4 în ultima ediţie a Ligii Naţionale l-a legitimat pe Vlad Moldoveanu, baschetbalist care în ultimele două sezoane a evoluat în Euroligă.

Transfer de marcă pentru U-BT Cluj. Ardelenii au reuşit să-l transfere pe Vlad Moldoveanu, component de bază al echipei naţionale.

Baschetbalistul în vârstă de 28 de ani vine de la Stelmet Zielona Gora, echipă alături de care a câştigat atât campionatul, cât şi Supercupa Poloniei.

De asemenea, Moldoveanu a evoluat în Euroligă şi în Eurocup în tricoul celor de la Zielona Gora. În cea mai importantă competiţie continentală, acesta a avut un procentaj impresionant la aruncările de la distanţă - 62,5%.

A fost al doilea an la rând petrecut de românul ce poate juca pe poziţiile 4 şi 5 în Euroligă. În sezonul 2014/15, şi-a făcut debutul în această competiţie cu PGE Turow Zgorzelec.

"Sunt bucuros că mă întorc acasă, în România! Am ales Clujul pentru că reprezentanții clubului mi-au propus un proiect serios, dar, mai ales, unul pe termen lung.

În ultimii trei ani, m-am obișnuit să joc cu o perpetuă presiune de a câștiga titlul și cupa în campionatele în care am jucat, dar și de a participa în cupele europene cu rezultate cât mai bune, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am ales să vin la Cluj, pentru că și aici avem această oportunitate", a declarat Moldoveanu, pentru site-ul oficial al clujenilor.

U-BT Cluj a terminat pe locul 4 ediţia 2015/16 a Ligii Naţionale, după ce a fost învinsă de Steaua în finala mică.