• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Baschetbaliştii Stelei au avut un coleg nou la derby-ul cu Oradea. Radu Rugiubei a fost norocosul suporter care a câştigat un concurs ce l-a transformat în jucătorul roş-albaştrilor pentru 24 de ore.

Radu a făcut chiar vizita medicală, a fost la federatie să îşi ia carnetul de jucător profesionist, a semnat şi un contract cu Steaua şi a stat alături de noii coechipieri, pe întreaga durată a partidei. A făcut parte din echipa de start într-un minut de meci demonstrativ şi le-a dat un coş campionilor de la Oradea.

”De când eram mic am visat la așa ceva și iată că momentul s-a materializat”, a declarat Radu Rugiubei pentru Digi Sport

”Efectiv, ne-a uimit. S-a pregătit foarte bine, a mers la sală, noi am încercat să-l temperăm, i-am zis că e doar pentru o zi. E foarte serios în ceea ce face”, a spus Ionuț Georgescu, managerul celor de la Steaua.

”Ne bucurăm că am luat parte la acest eveniment, jos palaria pentru tot efortul lui”, a spus și Levente Szijarto.

Iniţiativa concursului organizat de clubul de baschet este unic în România. Acţiuni similare s-au mai întâlnit doar în Statele Unite, la partide de golf sau baseball.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT